2010. október 31., vasárnap

hónapzáró.

összesítés: :)

gyorsan eltelt ez a másfél hét a hónapból és én nem blogoltam, sokszor nem volt miről... vagy erőm nem volt. lényegében semmi fontos nem történt, zajlik az élet, ahogy mindig szokott. :)
a legfontosabb esemény, ami történt, az Balázska gitárvásárlása. :)
október 30-án zöldhajnalban elindultunk Szekszárdra, és 5 óra autókázás után meg is érkeztünk. BALÁZS MEGVETTE a szépséges és eredeti 40 éves hondo LES PAUL-ját, (ami nem kópia. :D Balázs kellően leosztott a rágalomért.) :D és így kiteljesedett a kép, meg van a kötelező les paul. :D szerintem jó vétel volt.
jah és... én fogtam a kezemben először. ^^ jó nehéz :D
nagyon szép, jó képeket még nem csináltam róla, itt van most egy mutató és majd később rakok fel többet.
este 7-re haza is értünk. :D 10 óra kocsikázás és másfél óra Szekszárdon. én élveztem. :D


én pedig már tudom mit kellene neki venni Karácsonyra. :D:D:D

ja és BOLDOG HALLOWEEN-t!!! :D

2010. október 21., csütörtök

countdown.

kedd:
Márti és én délelőtt helytálltunk a Lovardában, és fehérköpenyben képviseltük a szakmánkat az iskolabörzén. fonendoszkóp a nyakba, tű a kézbe, (csak épp a készülék nem volt ott) vérnyomásmérés és bmi kalkulésön... beszélgetés az elhivatottakkal és a szerencsétlenekkel, akik azt sem értették hol vannak. elég volt az a pár óra.
ott volt Agyar is! elég kómásan, mint általában, de végül ő is helytállt úgy ahogy. :)
délben végzett Balázs is és odajött hozzánk, aztá mentünk együtt orvoshoz, és haza. pihi, ezek megőrültek és mi is megőrültünk. de azért sok nevetés... :)
szerda:
rettentő fejfájásra és gyomorgörcsre ébredés. ágyban maradás, pihenés, olvasás. Balázska volt olyan kedves, és elhozta a cuccokat az ítélőtábláról nekem, mert én nem bírtam volna értemenni. aztán rábeszéltem, hogy maradjon estig, így tehát itt hagyta a motort és busszal ment haza. estére jobban lettem, sült csirkeszárnyat csináltam törtkrumplival, mindenkinek ízlett :D és aztán ezek megőrültek és mi mégjobban megőrültünk. :)
csütörtök:
hosszú nap. fél 5-re értem haza, Balázzsal 5 percre összefutottam, aztán sütit sütöttem. ennyi, eltelt az este megint, és tgiaf, tehát holnap egy jó nap lesz. legalábbis 2-től biztos. :D
annyi mindent szeretnék még csinálni, olvasni, meg anyuval lenni, de iszonyat fáradt is vagyok...

2010. október 18., hétfő

inlove.

I’VE BEEN HIT BY THE...

|^^^^^^^^^^^^|
|BEAUTIFUL truck | ‘|”””;.., ___.
|_…_…______===|= _|__|…, ] |
(@ )(@ )””””*|(@ )(@ )*****(@
 ------------------------------------------

2010. október 17., vasárnap

elfogyottafilm.


azt hitted látsz most valamit majd, valami fontosat, amit senki még és nő a kép vele a szürke folt, amikor elfogyott a film.
- - -
töröltem magam iwiwről és felfüggesztettem a facebook fiókom. elzárom magam a külvilágtól és nincs szükségem semmire. megszűnök létezni, ne keressen senki... ennyi, és most vége.

...ne menj vissza
a régi cukrászdába.

2010. október 16., szombat

mi volt tavaly?

hs7 érzelmi egyveleg.

/ ..dobja szívét ferde kútba, visz az útja csillagokba.. /
szívedet több tonna semmi nyomja. ..várod, hogy megmagyarázza azt, amit nem lehet...
...a rostos, szűretlen valóságot nézed hitetlen szemmel... / (...) jól vagyunk, és még jobban leszünk, mégis bírnod kell tovább... (...) ...csak tudnád, hogy ezek honnan tudják, hogy hol van a jó hely és mikor van a jó idő... (...) ne menj vissza a régi cukrászdába.. mert amit ott fizetsz, nem annyi az ára.. mert nyitva van, de mégis be van zárva, mert ingyen kaptad, mégis nagyon drága... de a remény hal meg utoljára... / ott ülök a Kis Göncölön, a hatalmas tenger pocsolya, nincsen bánat, nincsen öröm, csak az álom hideg kövön... / ...gyere és szállj fel a hullámvasútra velem, annyi minden vár, hallucináljunk át az életen... / itt van a hepiszájd, itt van a szuiszájd, hallgatod ezt is, meg azt is, mi a tanulság? az, hogy akkor referálok, amikor akarok, amiből akarok, ha nem tetszik, megtanulod majd szeretni ezt is, mert akármi megteszi, ami az élettől a kedvedet elveszi... / 
/ ..mától nem számolom, hogy mennyi pillanat múlt el nyomtalanul, ami örökre szólt.. /

távol van az a hely
mégis oly közel
válasz az nincs...  
ameddig kérdezel...
- - -
...menni kell tovább.

2010. október 15., péntek

[][][]

2010. október 15. Lovarda, Mtv Brand New. 
ez egy szép emlék marad...

2010. október 14., csütörtök

hazaút.
mekdonálc.

ááá emberek... hihetetlen mennyi hülye van a világon. :D
olvastam >>EZT<< a cikket a mekis kajáról, de nem is ez a lényeges, hanem a kommentek. annyit röhögtem rajtuk, hogy eszméletlen.
bemásolok egy kis ízelítőt, ez volt a kedvencem!!! :D
- - ->

- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - -
2010.10.14 15:50:27/szamok ember:
"Így van. A mekiben még a só sem só, hanem nátriumból meg kloridból kikevert méreg."

És azt hallottátok, hogy több ember meghalt már dihidrogén-monoxidtól, és hogy ez a vegyület a mekiben árult összes üdítőitalban, kávéban, de még a hamburgerben és a salátában is megtalálható?

 2010.10.14 17:16:47/ m_and_m:
Ember, te idióta! Tudod mi az a dihidrogén-monoxid? Két hidrogén-, és egy oxigénmolekula összekapcsolódik: H2O, vagyis VÍZ!
 Az viszont igaz, hogy sokan meghaltak már tőle: belefulladtak. Be kell tiltani! ÉS a konyhakést is, meg a féltéglát.  

2010.10.14 17:29:37/ [megmondoember]:
Kedves m and m! Na, ha ezt ennyire tudod, akkor majd nézz utána az értelmező szótárban a "szarkazmus" és a "humor" címszavaknak is, hogy két új, számodra nyilvánvalóan ismeretlen fogalommal is megismerkedhess!  

2010.10.14 19:12:36/ szamok ember:
...nem veszed te igazán komolyan a problémát.

Azt tudtad, hogy olyan függés alakult ki az emberben ez iránt a molekula iránt, hogy tíz napnyi elvonása biztos halálhoz vezet?
 És hogy az amerikai, az orosz és az izraeli hadseregnek is vannak föld alatti elosztó hálózatai a terjesztésére?

- - - - - - - - - - - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - --

:D:D:D:D:D
én szakadtam a röhögéstől.......

TGIAF.

 Thanks God It's Almost Friday. :).

húúúú... kegyetlen hosszú volt ez a nap, és kaki. báár több jó dolog is kisült belőle, pl. betegmegfigyelésen a kommunikáció teremben voltunk, és azt nagyon szeretem, mert annyira más az egész óra hangulata (és felelés se volt a kardinális tünetekből), szakmai angolon sem volt számonkérés, ééés gondozástanból sem kellett felelnünk. ^^. :D
a gáz csak az volt, hogy szétuntuk az agyunkat, meg majdnem megfagytunk a kis köpenyünkben.
DE suli után Zsuzsi, Márti és én mentünk inni :D végül nem a kikötőbe, mert nem bírtuk az alkohol hiányt, csak a füredi sörözőig bírtuk ki... :P teljesen feldobta a napom! olyan mintha egész nap kibaszott jó kedvem lett volna. :D azt hiszem, hogy a füredi söröző lesz minden csütörtök délután a törzshelyünk. :)

ja és mostmár minden csütörtökön ez lesz a szlogenem:
TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF_TGIAF
:D

2010. október 13., szerda

NG.

Aki létezik, lélegzik. aki lélegzik, beszél. aki beszél, kérdez. aki kérdez, gondolkodik. aki gondolkodik, keres. aki keres, tapasztal. aki tapasztal, tanul. aki tanul, felnő. aki felnő, vágyakozik. aki vágyakozik, talál. talál valamit, aztán kételkedik. aki kételkedik, kérdez. aki kérdez, megért. aki megért, megismer. aki megismer, többet akar tudni. aki többet akar tudni, az él.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

és mellesleg elegem van az összes rohadék emberből.
egytől egyig.
de holnap kikötő a csajokkal. ^^ ha túléljük a napot. :D 
egyelőre jól haladunk...

2010. október 12., kedd

rainbow.

a mai napot túléltem, de hátra van még 3 nap... 
ma ismét fellángolt bennem az a bizonyos negatív érzés, ami tavaly rajtam uralkodott bizonyos csoporttársaim iránt. lehet, hogy tényleg utálom őket, hm nem tudom, de mindenesetre nem szeretetet érzek irántuk. semmi közük az életemhez, nem értem miért én vagyok náluk a téma nap mint nap. ezzel csak magukat járatják le, hogy nincs jobb témájuk annál, minthogy Detti megint hol van vagy épp mit csinál. és hogy de jó neki, mert "őt sose írják be". EZ RÖHEJES!!! hova kerültem? ez rosszabb, mint az óvoda. engem nem világosítottak fel, amikor ezt a pályát választottam, hogy hiába leszek sikeres és megnyerő barátságos személyiség, én leszek a csoportban a celeb, akinek minden lépését követni kell.
szánalmas, szánalmas és szánalmas. legyen emberek, saját életetek. az enyémbe nem hiányoztok, tehát jobb lesz ha mindenki be fogja a pofáját, mert még csak október van. ha így haladunk életmentés helyett inkább áttérek a bérgyilkos pályára és mindenkit lemészárolok.
kurvára nem az a típusú ember vagyok, aki sokáig tűri a nyomorékságot. egyszerűen szavakat nem találok ezekre az értékcsökkent kisebbségi komplexusban szenvedő emberekre, akik azzal akarnak kitűnni a hétköznapok szürkeségéből, és azzal akarják elrejteni a saját hibáikat ésproblémáikat, hogy nap mint nap velem foglalkoznak, és más emberekkel. két lábon járó pletykalapok. ezek inkább valami éjszakai bárba valók, nem az egészségügybe.... na ennyit róluk.
- - -
- - -
volt ma itt Balázs egy órácskára, és még tújóóójudit is hozott nekem. ^^. :).
nagyon szeretem a kis nyulambulamat. :) egyébként ma végre feltöltöttem a 30-as kártyám, mert holnap lejárt volna. XD :D most egy félévig megint jaó, szal nyugi van, nem veszett el a 30as számom sem... 
szerintem megyek lassan aludni, mert nagyon készen vagyok. :/ ki kellene pihennem magam.

szeretlek Szerelmem, Neked is jó éjszakát, szép álmokat.... <3 csók.

2010. október 11., hétfő

---

meg vagyok menve. szarul kezdődött a hét, valahogy mindig a hétfőt baszom el a legjobban, valahogy mindig a hétfő terrorizál és mindig az a legszarabb nap a hétből... de mindegy... -_-

egyébként tizenegyedike van, ami azt jelenti, hogy huszonnyolc. <3 hát nem csodálatos??? ^^. szeretimád. ... ... ... <3 ... <3 ... <3 ... <3 ........

remélem sikerül valahogy lemondanom a pénteki budapestet és remélem összejön a péntek esti koncertezés a nyulammal. <3

remélem túlélem a holnapot, a hetet, 
remélem kipihenem magam valamennyire az éjjel... lehet, hogy kikapcsolom a telefonomat is. :P hehe...

könyörgöööööööm éljem túl a holnapot.

2010. október 7., csütörtök

///

- - -   - - -   - - -
felhő csorog a csészémbe reggel...
- - -   - - -   - - -

2010. október 6., szerda

tehervonat.

// ezt a bejegyzést ajánlom minden közömbös kívülállónak. //
 --- --- ---
miért? minek, mi végre? azért, hogy élj. hogy legyen mit mesélni a pokol tornácán, a csillagszekéren... nem vagyok független, de elfeledtem, hogy szabad vagyok. szabad vagyok és fiatal is.. nem vagyok független.... rajtam is függ az egész Világ. erős hitem meg se rezdül a terheimtől. és elvontatnám magammal függőségeimet utam végéig, de, akkoris: szabad vagyok. és élek. és halok. szenvedélyem zenéje betölti a teret. és szeretlek. már nem magamért, már nem magadért, nem az üdvösségért vagy a bűnért.. az Életért.
ne félj tőle, ne félj tőlem, ne. olyan ritkán jön el a mágikus perc... ritkán jön, hamar múlik, minden bölcsességet nélkülöz, vak és valódi, parttalan és nehézkes... bátortalan és követelőző... éld át vagy belehalsz. ... és én állok melletted, ahogyan máskor más mellett nem... nem is tudod, nem is tudom, érzem, érzem... most úgy teszel mintha, aztán mégsem... megérint, hogy itt vagy és úgy teszek, mintha másvalaki volnál és én se én, hanem az a másik lennék, aki nincs itt, akit nem érdekelsz. de mosolygok is rád. szóba elegyedünk, beszéljük ostobán a semmit. nincs ünnep többé, kár, hogy egyetlen percre sem volt. 
nevetek magamon új-kamaszként: mindegy, ugye, mindegy? jó így? így jó most?
a Halálos közömbösség. a csend, mint sikoly.
megtaláltalak és elvesztem benned New York. olyan vagy, mintha a világ összes városa volnál, összehazudott és eltitkolt történelmeddel, vagy éppen történelem-nélküliségeddel, komor mementója az érzelmek hiányának, valami nagy és gazdag hazugságnak. az új viselkedésbe oltott, elfojtatlan és szabályozatlan ősi ösztönök városa vagy.
...
emigráns vagyok..mint minden lakód. mint a mellém letérdelő rendőr, aki latin vagy szláv vagy germán kiejtéssel morogja társának, mondd le a rohamkocsit, ennek már kampec. Beléd haltam és nyugodt vagyok. a torzuló élet kavargó szimbóluma vagy. az egész világ egy őrült nagyváros és csavargók vagyunk benne mind, hazatalálni vágyó otthontalanok.
...
egy percre józan leszek és földi: hátam az utca kövén, arcom az Isten egén...ugyanúgy fekszem, ahogy mindig szoktam. tulajdonképpen boldog vagyok.
...
// via: K. A. //

szavazás indul.
Szerinted összejön az álmom vagy nem?

2010. október 5., kedd

mirevár?

--- --- ---
--- --- ---

golyóóó. #2.

- - - // és itt vannak a várva várt képek. ^^. // - - - // hát nem aranyos? ^^. //  
 - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

2010. október 4., hétfő

csakúgy.

szinte mindig gondolok... de ha egyedül vagyok, akkor alvás előtt a legintenzívebb az egész. egy másodpercre sem tudom kiverni a fejemből. ezért most ez egy ilyen poszt. csak Neki szól.
 >>> NAGYON SZERETLEK! <<< 
nagyon-nagyon-nagyon.

 <3. 

^^.

golyóóó.

 // megérkezett Golyó. ^^. //
<3 és imádnivaló.
--- --- ---

úgy volt ugye, hogy kedden vesszük meg, mert Balázs ma nem ér rá, de aztán felhívott délután, hogy mikor végzek. én a reménysugár otthonban voltam intézetlátogatás címmel, és megnéztem a fogyatékos gyerekeket. 
(ja meg a csajokkal voltunk az ázsiában és vettem Balázsnak egy kurvajó nyuszis boxert. és a nyuszik különböző pózban láthatók :D nekem nagyon tetszik. )
megbeszéltem Balázzsal, hogy háromkor találkozunk a csonkánál... ^^ 
először a verébéskatónál voltunk, de ott nem volt túl nagy választék... vettünk egy forgácsot, aztán átmentünk az e-petbe. hú na ott volt mindenféle. :D
Balázs bement a hörikhez és felkiáltott, hogy: "Nézd Detti, itt van Golyóóó." :D akkor már tudtuk, hogy őt fogjuk megvenni. nagyon ééédes. és kisfiú. :D mi lányt vártunk.. de neki is nagyon örülünk. :D hazahoztuk tizenötössel :D és megcsináltuk szépen a ketrecét.
sajnos Balázsnak mennie kellett haza, szóval ő még nem láthatta virgonckodni a ketrecben, mert mikor beraktuk még nagyon meg volt szeppenve. jelenleg már vagy egy órája fut a kis kerekében... nem akarja abbahagyni. :D jah és a csövekben is otthonosan mozog. 
tőlünk még fél, de remélem minket is meg fog szokni.
anyunak is nagyon tetszik az új családtag. ^^ alig várom, hogy holnap lejöjjön Balázs és szórakozzunk rajta. ^^ :D

-- -- --
én holnap írok betegmegfigyelésből.... Balázskám meg matekból. remélem sikerül neki. én még nem tanultam, nem tom hogy lesz. :P
szerdán fejlődéslélektanból, jövőhét hétfőn speciális gondozásból és aztán szerdán meg gerontológiából írok. ideje elkezdeni pörögni. beindultak a dolgok.

2010. október 3., vasárnap

BrokenHeartTown.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better. 
--- --- ---

ma sem keltünk korán. :) és sajnos gyorsan eltelt a nap... megnéztük a rokksulit, vagyis befejeztük. már amennyire engedte a karcos lemez. :) az a film mindig favorit lesz, dzsekkblekkel együtt.
húú... legalább három órahosszán keresztül raktuk össze a höriketrecet mire sikerült egy olyat kreálni az elemekből, ami jó, nem is néz ki hülyén, és nem kell hozzá pluszba venni semmit. :P ahh, szerintem nagyon király lett. és így visszagondolva, oké, hogy már elegünk volt az egészből, meg idegesek voltunk... de szerintem tök jó volt. mint amikor a kisgyerekek legóznak. én tök jól éreztem magam a ketrec összeszerelés közben...
eldöntöttük, hogy kedden megyünk megvenni Golyót, és a forgácsot. jah, meg itatót is kell venni. kaját már vettünk anyuval. a ketrecet le fogom fotózni, és akkor majd berakom ide. :)
--- --- ---
olyan rossz, hogy vasárnap van. :( nem szeressem a vasárnapokat. ilyenkor mindig olyan egyedül érzem magam. :( remélem jön majd Balázs msnre. addig is bemegyek anyuhoz egy picit. jah meg annyi vigasztal, hogy csütörtökön csak délig leszek, pénteken meg nincs suli. :) hosszúhétvége. ^^.
--- --- ---

előkerült néhány régesrégi kedvenc: 
I think it's time now.. time to get on a plane, run away from this place I love. I’ve had enough.. I’m leaving my  home by the river  in this Broken Heart Town, because I’ve given her all I can give her. now I must fly...
...
it didn’t mean that much to me, I never wanted to believe. you were taking me to heaven, you couldn’t know I didn’t say, that I was staying here to play, but I’ll remember you forever.  nice try , but no cigar, who ever thought we’d come this far...


hope you find it in everything that you see. :)

2010. október 2., szombat

ötlet.

mostanában mindig Balázs kel fel hamarabb, és én általában mindig arra ébredek, hogy engem néz és közben mosolyog. leírhatatlan érzés. felbecsülhetetlen. :$  <3
redőny felhúz, a hirtelen támadt világosság égeti a retinát... ébredezés, önösszeszedés az álom sarkaiból...
az egész délelőttöt egymás karjaiban töltöttük, és semmit nem csináltunk csak feküdtünk az ágyban. tévézés, beszélgetés. és... támadt egy ötletem.
ennek az egésznek annyi bevezetője van, hogy mostanában nagyon sokat gondolok szegény megboldogult hörcsögömre, Hektorra. rájöttem, hogy hiányzik a kis szőrös...
felvetettem Balázsnak a közös hörcsög-vállalás gondolatát. XD és ő beleegyezett. :D
tehát jövőhéten venni fogunk egy aranyhörcsögöt, a neve Golyó lesz. együtt fogjuk nevelni :D és közösen álljuk a költségeit. :D milyen meghitt... Balázs kislányt szeretne. én is. már alig várjuk az érkezését. ^^ 
(megjegyzés: Golyó névnap: március 17. hihi)
---
délután beáztattam a kádba a ketrec kiegészítőket, hogy rendbe legyenek, aztán anyuval elmentünk a CORA-ba, Balázs pedig meglátogatta a mamáját. (felbuzdulva azon, hogy egész héten azt röhögtük, hogy a mamája benne van a tévében, Elizabeth álnéven. xd. tényleg hasonlít >.< nagyon durván. /*édesnégyeszanajózseffel./ )
aztán miután mi hazaértünk 19:30 körül, éppen csak kipakoltunk és mentem vissza a próbaterembe, mert Balázsék próbáltak. aztán elnéztünk az arizónába. én jöttem haza az utolsó tizenötössel, Balázs pedig már a buszmegállóban várt rám motorral, amikor leszálltam. ^^ legalább egy fél órát még motoroztunk. rég motoroztam. ^^ és jó volt vezetni. szeretem azt a kis simsont. n_n. a gazdáját meg pláne. <3
jöttünk haza, és megnéztük a rögzített ikszfaktort. :D királynorbiforevör.
bíztatom Balázst, hogy töltse fel valamelyik számát a dalversenyre. :) eléggé esélyes lenne a sok hulladék között. :) jó lenne ha végre ő is elismerné a tényt, hogy mennyire tehetséges. :) :$
hajj.. eltelt az idő. hajnal egy körül eltörölgettem az alkatrészeket és mivel Balázs már nagyon fáradt volt feküdtünk aludni. volt vagy 2 óra fél 3 mire elaludtam. 
Balázs egyből elalszik. én pedig addig figyelem hogyan alszik, amíg el nem alszom. fogom a kezét.. érzem a pulzusát..néha számolom is. belemosolygok a sötét éjszakába, amikor megszorongatja a kezem... vajon miről álmodik éppen? :)

aztáncsakálombazuhanok.

és Róla álmodom...


- - -

2010. október 1., péntek

önként-S

_itt_október._

miért siettél, ha elmaradtál?...
ha én ördög lennék, és kapnék egy megbízást egy még nagyobb ördögtől, hogy tegyem tönkre az Isten által teremtett világot, pontosan azt csinálnám, amit most az ember: siettetnék. gyorsítanám a fejlődést, az élményeket, az információkat, a történéseket, az érzelmi hatásokat, és mint tehetséges Sátán, pörgetni kezdeném a világot. és addig pörgetném, amíg ennek a pörgésnek a sebessége meghaladja az emberi agy élmény-feldolgozási képességét, az emocionális teherbírását. amíg minden tönkre nem megy. 
    // P.P. //  

--- --- ---

a mai napom nagyon jó volt. mióta a nyárnak vége van, ez volt a legjobb péntekem. 9-kor keltem, bementem a suliba fél 11-re, adtam magamból fél liter vért, beszélgettem pár szót ismerősökkel és idegenekkel. a szeretet mindenkit összehoz. a jó ami benned van...
hazajöttem és vártam Balázst. oktatott, aztán jött és nyugalom volt a tetőfokon.
összebújva tévénézés, és majdmegszakadásaröhögéstől. (édesnégyes...) összebújás. hosszú perceken keresztül farkas-szemet-nézés. pofi simogatás és sok szép mosoly. ennél szebb és nyugodtabb este sose kéne. =)
--- --- ---
písz.
 - - - - -