2009. november 23., hétfő

[hétfő.]

áhhh 1:08 perc. nálam már hétfő van. mivel sztrájkolok a hétfők ellen, és ebben a blogban még úgysem szerepelt a közkedvelt utáljukahétfőket post... berakom. és kitartást... nemsokára kedd... nemsokára hétvége.
az erő legyen veletek. 


Megint hétfő. Súlyosbítva kürtőskalács, pörkölt és vébéká mámorító illatával, ami csak ront az összképen. A hétfő a legrosszabb dolog a világon. Rosszabb mint a kelkáposztafőzelék, hülyébb mint Kiszel Tünde és sokkal csúnyább mint a gázödéma. A hétfő egy köztörvényes bűnöző, a hét fő bűn közül az első és az utolsó. Hétfőn nem pénzért, hírnévért imádkoznak, hanem hogy legyen már vége a napnak. Hétfőn nem történnek csodák, csak tragédiák. A vonatok kisiklanak, pokolgépek robbannak, és repülőgépek potyognak az égből. Hétfőn erdők gyulladnak ki és folyók lépnek ki a medrükből, mert a Természet is gyűlöli a hétfőt.

Hétfő reggel fájó nyakkal ébredsz, és a papucs helyett egy pohár vízbe dugod a lábad. Minden küszöbben megbotlasz, a fogkefe mellé nyomod a fogkrémet, és egy nagyon ronda arcot látsz a tükörben.

Hétfőn összetöröd a kedvenc bögrédet, odaégeted a rántottát, és pofára ejted a vajaskenyeret.

Hétfőn a pszichiátered is depressziós, nem fogad senkit, és durván beszél a titkárnőjével.

Mindenki hétfőn akar új életet kezdeni, leszokni a cigiről, a piáról, a kolbásszal töltött fasírtról, és naná hogy nem sikerül. Hiába is kezdenéd hétfőn a fogyókúrát, nem fog menni. De tök mindegy, mert hétfőn a müzli is csak hízlal.

A hétfőt csupa kisbetűvel kellene írni a naptárakban.

Hétfő este mindig fáj a csajod feje, mindig piától bűzlik a pasid, és a szomszédban olyan hangosan dugnak, hogy potyog a fejedre a vakolat.

Hétfőn egyedül bolyongsz ha barátokra vágysz, és társaságban ücsörögsz, ha magányra áhítozol.

A hétfő a központi csillag a szenvedés univerzumában. Nincs lelke, nincs haszna és nincs semmi értelme. Nem tudom mikor jön el a világvége, de az biztos hogy hétfőn…


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése