2011. március 22., kedd

hollandia

simply Life.

az utolsó posztoma kiindulás napján volt, pár órával a repülő előtt. elég depressziós hangulatban voltam, de már minden a múltbé, nagyon boldog és kiegyensúlyozott lettem.
nagyon sokmindent megváltoztatott egy a közel egy hónap kint, és sajnálom, hogy még blogolni sem volt időm és energiám, mert utólag már nem tudom leírni a hatalmas élményeket.
született rengeteg fotó és még fog is pár nap alatt is, meg majd még cserélünk, szóval frissíteni fogom, fent vannak facebookon, de feltöltöttem picasa-ra is.
itt elérhető:

HOLLANDIA

nagyon sok szép pillanat, és rengeteg  nevetés, felfoghatatlan mennyiségű új tapasztalat és örök emlék, ennyit tudok most írni, de sokmindent kaptam, amit senki sem vehet el tőlem.
fejlődött az angolom is, ha hazamegyek indítok egy blogot, amit angolul fogok írni, emellett. hihetetlen mennyi új barátot szereztem, szeretném, ha ők is értenék mi van velem a hétköznapokban. : )
anniyra hülyék vagyunk, és álladóan nevetünk valamin, azt se hiszik el, hogy józanok vagyunk, pedig de, legtöbbször igen. :D

pl:
láttunk egy videót egy csajról, és csináltunk egy paródiát a videójáról. és akkora 12 perces impró volt, hogy csak na. belinkelem... :D

ez a csaj videója:ez meg a miénk::D X D
jól elvagyunk. : )
mára ennyit, lehet, hogy a következő posztot már Magyarországról nyomom.
peace.

(ja és már régóta március van... imádom a zöld füvet és a napsütést. remélem otthon is ez vár...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése