2012. július 15., vasárnap

plug in.

pogréma. tehát mi?

július első fele el is repült, 2 hete dolgozok. iszonyat nehéz, rengeteget kell tanulni, de tényleg.. munka után itthon, amennyit csak bírok. tanulni tanulni tanulni, és akkor talán elég lesz 1 év, hogy beletanuljak. nem gondoltam volna, hogy attól, hogy intenzív ennyivel nehezebb lesz az osztályoknál. (persze tudtam h nagyon nehéz). szeretem. eddig még. : ) gondolom ezután is szeretni fogom. csak ismerjem meg az embereket, meg fogadjanak be. onnantól nekem is könnyebb minden.
alig várom már a 26-át, megyek megint Pestre, Apey and the Pea koncertre az R33-ba... ééés utánuk pedig Balázsék lépnek fel. : ) nagy előrelépés. utána meg 28-án koncerteznek a campus fesztiválon. mármint Balázsék. (örülök nekik) Tegnap a diablóba volt koncert, de rajtam kívül senkit nem érdekelt. ügyesek voltak pedig.
Fáradt vagyok. nagyon hamar eltelt a hétvége.. hajj.. nem akarok holnap megint 4-kor kelni. váá : D mennyivel jobb lenne, ha tudnék motorral járni. múlthéten 3 napot motorral mentem, és odafele király is volt, csak hazafele szarakodott. de az út időben lecsökken a századára. áhh.. mindegy.
jól vagyok. sajnálom a hegyalját, de minden rosszban van valami jó alapon mosolygok mindenen, és most elmegyek kukoricát enni. : ) nyamm.

ja és... imádom ezt a srácot:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése