2015. május 27., szerda

F_CK all I need is U

aki unja már a nyavalygásom, most távozzon, mert ismét nem tudok más egyébbel szolgálni.
- kedves tévénézőgyerekek, közérdekű közleményünket láthatták.

nem elég, hogy meg vagyok veszve a szokásos szerelmi problémáim miatt, most a munkahelyemen is ki akarnak készíteni. mindenkinek gondja van, és mindenki velem akar műszakot cserélni. csak ezen a héten kétszer vagyok átírva más miatt. és most a jövőhetet is elbaszták. ez így leírva nem mond túl sokat, de higgyétek el nekem, készülhetek a halálomra. szombaton 18:00-tól bent vagyok vasárnap 06:00-ig, alszok egy keveset, zombi vagyok, aztán hétfőn kelek zöld hajnalban, hogy nyomhassam 06:00-tól 18:00-ig. Kedden nehogy már elkényelmesedjek, megyek estére, tehát 18:00-tól szerda 06:00-ig, aztán szerda reggel ahogy hazaérek, nehogy azt higgyem már, hogy élek, még aznap menjek vissza estére! aztán amikor csütörtök reggel hazajövök már a nevemre se fogok emlékezni.... az egész napot átalszom, ami miatt nem fogok tudni este aludni, ezért pénteken is későn kelek és azt sem tudom hol vagyok, persze éjszakára megélénkülök, és már nem is alszok, mert minek azt, hanem megyek hajnalban vissza a kibaszott klinikára. ha legalább utána lazább lenne, de nem lesz. nemhogy a nevemre nem fogok emlékezni, azt sem fogom tudni, hogy fiú vagyok-e vagy lány... és akkor szopok, mint a torkosborz, jön a szabadságolás, és ennek a sok szopásnak az örömére, még azt a 2 hét szabadságot sem fogom megkapni, akkor és arra a 2 hétre, amikor szeretném, mert mások gyorsabbak voltak. pont az a 2 ember, aki miatt jelenleg a legtöbb szopás van. bocsánat a sok trágárságért, de EZT NEM LEHET ÉP ÉSSZEL KIBÍRNI.

nem elég, hogy meg vagyok veszve a szokásos szerelmi problémáim miatt, és nem elég a sok szopás a munkahelyen, most még a supernatural évadzáró részét is megnéztem, és körülbelül fel tudnék robbanni az idegtől, hogy vége és megint várni kell őszig a folytatással.

nem elég, nem elég, nem elég.

egyetlen dolog, vagyis egyetlen személy tudna enyhíteni a fájdalmaimon, pont az, aki miatt a legjobban fáj.

megmondom a szívemnek, hogy álljon meg végre, nektek meg jó éjszakát.

1 megjegyzés:

  1. Uhh,kitartást! :(

    Ilyenkor mindig rámjön a hányinger, a hagyományos magyar helyzet láttán... talán nem sokat segít, de csinálj egy nagy adag citromfű teát meg öt perc alatt egy mikrós sütit, nekem használni szokott ;)

    VálaszTörlés