2010. augusztus 15., vasárnap

húsz.

Ezen a becses napon, az én kis drága Maszatkám betöltötte a HUSZADIK életévét. :D
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! <3






nah... azt kell mondanom, ünnepeltünk. a nyár fénypontja volt ez a buli.
...
A szervezés nagyon durva volt, életünkben most az egyszer, kivételesen előre megterveztük a bulit. már 3 ! nappal előtte!!! hmm...
Időpont: 2010.08.15. ; 19:00
Helyszín: Birsalma u. 23. ; Dettike csodálatos kis kertje.
Résztvevők: maszat TÓTH ZOLTÁN; Tóti. :D pajkos Rebenku István; Reb. eznonszensz Szörnyi Balázs; Agyar. dadadanesz Rontó Dániel; Dani. kvakk. jóútratért Végh István; Pisti. és persze a nyulam Pongor Balázs; Balázs. :D szerelmem és Jómagam. Heten, mint a... hét törpe. :P XD aha, jóvan. mint a gonoszok.
Program: ivás. ivás. ivás. ivás. evés. ivás. ivás. ivás. ivás. IVÁS.
na jó. :D
- grillezés: 2kg tarja. + 2kg kenyér. + görögsaláta. + 2 torta.
- ivás: rengeteg Gösser. + 1 ü. Reb féle Medoff vodka. + 1 ü. Reb féle izé konyak. + 3x2 liter jó minőségű wein.
volt mit inni. enni is. tartósbéke.
---
19:00 - Megérkezett Reb, Dani, Agyar és Pisti. kint szakad az eső. szakad. mi meg bent szakadunk. tévé, meg unalom. fú szar kedvem lett, meg bepunnyadtunk. de aztán kiültünk a garázsba és ott beszélgettünk, ott a levegő is jobb volt már. megbeszéltük, hogy az eső nem fog velünk kibaszni, akkor grillezünk a garázsban. úgy ahogy Rebéknél főztük a halászlevet Varázspálcán.
20:00 környéke - Balázs megérkezett a sassal, és valami rohadt szar kedve volt. majdnem elütötték... nekem is az lett. aztán lenyugodott de a kedve egész este "foscsi" volt.
(márnemnéztemazórát) - Elhozták Tótit a keresztanyjáéktól, mivel ott is bulej volt, és nálunk folytatódott. nálunk bontakozott ki. beindult a parti. kezdett.
Az eső csendesült, elállt. Kipakoltuk a grillt, és elkezdtünk tüzet szerkeszteni, meg előkészülni a dolgokkal. és megkezdődött a sütés. én pácoltam be a húst, Balázska meg sütötte. nagyon kis jó hangulata volt mindennek.
és szeretek velük lenni. Balázzsal egyértelmű. azért, mert Balázs. :D Reb és Tóti... imádom őket, a kis biológusok. okos srácok. és érdekesek. Agyar.. a nagy paraszt. :D mindig lehet vele röhögni... sorolhatnám.
szóval szisszentek a sörök sorra.. előkerültek a piák.. vodka fantacitrom konyak kóla... dehát. tisztán fogyott. és sok paraszt jelenet lezajlott.
Agyar és Reb párbaja: leöntötték egymást vodkával. aztán eldurvult... teletöltött 3 decis pohárból borult a jó vodka és a bontatlan üveg konyak kibontásra került, hogy aztán egy feles agyaron landoljon... :D szessszag. ezerrel.
nulla óra két perc. mikor elfogyott a sör előkerültek a borok.... huhúúúú. a 3 üvegből 2 nagyon hirtelen elfogyott...
Dani bepunnyadt. vagyis végig punnyadt volt, egy szót nem szólt, aztán korán le is feküdt aludni. a hegyaljás sátramban.
Agyar is követte később, de előtte még megivott (a bor után!) egy fél doboz sört, amit Balázs talált a hűtő aljában... mondtam neki, hogy nem kéne borra, dehát hülyevagydetti? egész életemben így csináltam azt semmi gáz. dettitenővagy. :D oké.
Agyar elment aludni. Dani mellé. a sátramba.
tartottuk a frontot: Tóti, Reb, Balázs, Pisti és én. Pisti elvolt a kis nonalkoholik sörikéjével.
előjöttek a komoly témák.. fizika meg biológia. meg a nem akarom megbeszélni. de annyi kocsmában vannak bölcsészek.. majd azokkal megbeszéled. kispajkosbiológusRebből előtört a fizikus. az idő 03:59 xd körül lehetett. józanészmikorkimészénbecsukomazajtót. :D
jó volt. még mindig jól éreztem magam és fáradt sem voltam.
EGYSZERCSAK halljuk, hogy valaki cipzározza kifele a sátrat, majd öklendezés, és ploccs taccs. Balázs odament megnézni. hát nem Agyarka volt??? :D:D:D:D két öklendezés és hányás között, csak annyit bírt kinyögni, hogy: "EZ NAGYON NONSZENSZ." mindenki szakadt a röhögéstől. mindneki. aztán szépen visszabújt aludni, én meg eltakarítottam a tócsáját a sátor elől. kár volt bele a hús, meg az a sok pia... xd
szép lassan az ég alja jobbról kezdett világosodni, majd csak arra lettünk figyelmesek, hogy lekapcsolhatjuk a kandelláberfényt. villanyleó. friss levegő. kicsit kényelmetlenül éreztem magam, hogy világos volt. jobban szeretem a sötétet. az olyan biztonságos és megnyugtató. Pisti kidőlt, ráadásul a garázsban lévő kopott heverőre. mi meg állandóan ráraktuk a kismacskákat, azok meg ott mászkáltak rajta. nagyon ikszdé volt. jah és nyitott szemmel alszik. nagyon horrorisztikus. XD
06:40 - anyu jön kifele és frissen kipihenten távozik köreinkből. szólítja a kötelesség, mennie kell dolgozni. mi meg rájövünk, hogy mostmár nem kell csendben lennünk, és hirtelen kurva hangosak leszünk. :D felkelt mindenki, és már jócskán 9 óra volt, mikor elkezdett cseperegni az eső. mondtuk, hogy húzzunk be a garázsba, de a két biológus megmondta, nem lesz eső. nem lesz. lett. méghozzá jó sok. bemenekültünk a garázsba, és onnan néztük, hogy küzd Tóti meg Reb az esővel, ami szerintük nem is esett, de már rég vizes volt a boxerük is... folyt a hajukból az orrukon az állukon, mint egy kis vízesés. de az eső még mindig nem esett, hát legyen már igazuk. sajnos az eső nem akart elállni, de legalább a nap sütött. : )
ekkor kezdődött a nagy paréjság. mondtam poénból, hogy zuhanyozzanak meg akkor, mert úgysem szoktak. adtam szappant erre Reb és Agyar elkezdett esőben zuhanyozni. mire Agyar végzett volna pont elállt az eső. :D:D:D ott állt tiszta habosan. erre bekapcsoltuk a kutat. slag, jéghideg víz, és Agyar meg meztelenül futkározott a kertben... áhhh nagyon durva volt... erről készült videó is, de az topszikret.
aztán Dani az fogta magát és hazament. vitte Pistit is. Daninak egy szava nem volt ehhez se. neki szar volt a buli szerintem.
előkerült a 3. ! üveg bor. másnaaap. ááá. Agyar lehúzott vagy 2 pohárral és nem hányt be. megjött az ihatnéka...
na ezek folytatták tovább az ivást, mintha  misem történt volna :D elfogyott az a 2 liter is. :D
Kb. 13:00-ig paréjkodtunk. megállás nélkül. iszonyat, kegyetlen durva parti volt.
megismételhetetlenül a nyár csúcspontja.
azért még kéne egy próbálkozás..
meg jövőre egy ilyen hegyalját nekem. ezekkel az emberekkel.

fényképek nem készültek sajnos.

na sziakösziszervuszheló, most ez a beszámoló kimerített. pussz.

így záróakkordként egy kis pajkoskodás.
mert pajk.
:D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése