2010. augusztus 30., hétfő

nyárzárásipánik.

egyre jobban érzem, hogy eljött a nyár vége. hihetetlen módon jött rám a pánik.. szinte, mint az a bizonyos kapuzárási. 
mégis, ahelysett, hogy kiélvezném az utolsó napokat, itthon ülök egyedül és nézek ki a fejemből. ezzel tiltakozok? mlg nincs is itt a nyár vége, mit pánikoltok? még annyi időtök van bulizni. igen. de nem nyáron. hülye vagyok teljesen.
azt hittem, Balázs velem lesz. holnaptól megszűnik az aranyélet. ezt az utolsó szabadsággal teli napot vele szerettem volna eltölteni reggeltől estig.. vagyis estétől reggelig... de ő nem engem választott.
ő úgy gondolta, hogy ezt az utolsó szabadsággal teli napot a srácokkal kell töltenie a próbateremben zenéléssel és lerészegedéssel. 
nem akarom hibáztatni, talán most nekem is ott kellene lennem. talán.
vagy esetleg mindkettőnknek az ágyamban kellene feküdni és bepótolni mindent, ami a nyáron kimaradt, vagy esetleg megismételni a nyár legszebb estéit. talán.
vagy esetleg ott kellene ülnöm közöttük, kényelmetlenül, mert kicsi az egész hely, és persze kedvem sincs azokhoz az arcokhoz.. aztán a hidegben hazagyalogolhatnék, egyedül persze, mert Balázs részeg és nem ül motorra, vagy még jobb, egyáltalán nem is akar velem hazajönni, ottalszik a próbateremben.
itthon ülök és a szextúrát nézem az éjdzsbíón. néha átkapcsolok a pornócsatornára, de egyből el is kapcsolom, mert ahelyett, hogy meghozná a kedvemet, rögtön el is veszi... az igazi úgyis csak az, amit Balázzsal.... értitek.  nem bírok más aktusára rá sem nézni.
és? ha meghozná mégjobban a kedvem akkor meg még szarabb lenne, hogy egyedül vagyok.
szextúra a tévében... hiába vicces film. már láttam vagy 3x.
hát... mostmár rosszkedvem van, most hogy leírtam mindezt. mostmár tényleg nagyon szarul esik, így végiggondolva.
kinek kellett volna engedni?
de sok kérdés felvetődik itt. oké, hogy szinte minden nap velem van, miért pont ezt a napot kellett elvennie tőlem? mikor ez tényleg ez az utolsó felhőtlen napom.
ha választhatott, akkor most miért nem negem választott? esetleg ő nem fogta fel, hogy ha ma nem tölti velem az estét, akkor már nem is fog több ilyen felhőtlenül boldog szenvedélyes estét eltölteni velem jövő nyárig?
mivel tényleg nem. szerdától suli és köztudott, hogy suliidőszakban mind a ketten sokkal stresszesebbek vagyunk. én a vizsgák miatt, ő most fog érettségizni, nekem az októberi utam... 
tényleg...
vajon mit fog érezni, mikor ráeszmél, hogy 1 hónapig nem lát, és nem hall... és nagyon messze leszek tőle egy idegen országban..?
nem tudom elképzelni. lehet, hogy örülni fog és egyfolytában a srácokkal lóg majd. még az is lehet, hogy az emailjeimre sem fog válaszolni. kitudja.
a lényeg az, írtam neki ma 2 smst. hívtam is.. nem hatotta meg ezekszerint.
mielőtt leültem blogolni bezártam minden ajtót. hajnalban már nem fog tudni bejönni.
sajnálom Balázs, ezt most nagyon elkúrtad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése