2012. március 6., kedd

helyzetjelentés.

ú hé... nagyon rég nem írtam magamról semmi izgalmasat. megpróbálok feleleveníteni pár dolgot. : D

február 24:
Arizóna természetesen Timivel. mivel késve érkeztem, ezért Dóri meg Krisztián már mentek is haza (másnap indultak Pestre ilyen tetoválós cuccra). ott volt még Lóri is meg ki tudja még ki.
kellett, az ilyen mindig kell egy szar hét után. elmeséltem Timinek a problémáimat is, legalább ő tud jókat mondani, a többiek meg annyira nem is érdekelnek. : ) kaptam Valentin napos névnapom alkalmából tőle egy nagyon cuki plüss mókusmackót ami egy szívecskét szorít és meg ülni is egy nagy szíven ül. iszonyat édes. : )
jót besélgettünk, bár sajnálom, hogy inkább csak rólam... utolsó busszal mentem haza.
február 25:
Lovarda Anettel. Mystery Gang, és társai. jó volt nagyon. gyalog haza, 5-kor feküdtem le. vagy 6-kor? nem emlékszem. : )
március 2.
péntek arizóna, Timivel. : )  ott voltak Lóriék is. sokkal jobb volt a hangulatunk mint múltkor, és jót beszélgettünk. meg legalább röhögtünk. meg volt min felbaszni az agyunkat is. volt minden. : D szeretem ezeket a napokat. még mindig. nagyon. erőtad.
március 3:
sajnos le kellett mondanom Dóriékkal a zónázást, mert beszéltem Zsófival, hogy találkozhatnánk, és mivel tényleg nagyon rég találkoztunk ezért kimentünk Bével sznoboszlóra, és találkoztunk. lementünk a pt-be, ott volt Holi meg Csirke meg Feri is, aztán nagy nehezen átvergődtük magunkat a rock caféba és beszélgettünk. jó volt látni.... utolsó vonattal haza. fáradtságosság, meg még mindig betegség.

azóta nem történik semmi, csak a küszködés, mint általában. : ) pénteken lesz Blackhoney koncert az üvegtigrisben és fasza lesz. szombaton pedig ha összejön, akkor végre leülünk Dóriékkal is a zónába dumálni egyet. : ) addig is még kitartást mindenkinek, főleg nekem... holnap már szerda. köszcső.
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése