2010. november 14., vasárnap

lepörgetve.

rettentő régen írtam... :) szavakkal már ki sem lehet fejezni ezt az elmúlt másfél hetet...
arra emlékszem, hogy az ősziszünet közepén nagyon depis voltam, amiért nem volt velem Balázs. :(
aztán 4-én találkoztam Zsófival, és lekocsikáztunk Nyíregyre meg Sóstóra :) és jól éreztük magunkat.
Anyuci 5-én pénteken nem dolgozott, és elmentünk egy csajos napot tartani. előünnepeltük a 20. születésnapomat. :) csináltattunk nekem egy új szemüveget, ami 10-én lett kész, vásárolgattunk, sétáltunk és kajáltunk egyet a nap végére. :) este, amikor hazaértünk, anyu befestette a hajam, rámfért már :) és szép színe van megint. ^_^' aztán mentem le a próbaterembe és VÉÉÉÉGRE találkoztunk Balázzsal <3 csak 3 napot nem találkoztunk de olyan volt, mintha 30 év lett volna. olyan jó volt vele lenni.
szombaton, 6-án nagy készülődés volt ám nálunk, mert anyu sütött főzött mi meg Balázzsal a szobámat raktuk rendbe. úgy beszéltük meg Zsuzsikáékkal, hogy szombaton köszöntenek fel.
Balázskám felfújt 20 darab (céundás XD - szülinapos hiányában) lufit és mindegyikre ráírta, hogy 20 meg, hogy boldog szülinapot dettike, egy csomó szivecskét és feldíszítette a házat. annyira édes volt <3 úgy imádom. délután hazament a drága én pedig készülődtem.
5-6 körül megérkeztek Zsuzsikáék, aztán Balázsom is befutott. felköszöntöttek. ^^ Balázskától egy szép nagy törölközőt kaptam a nevemmel <3 már nagyon régen szerettem volna egy ilyet. :D meg kaptam egy vörös tangát :D 
Zsuzsikáéktól egy 88 színű szemhéjfestékpalettát *_*' és egy csatosüveges német félbarna sört kaptam. :) Anyucitól ugye a készülő szemüvegemet ^^ meg smink cuccokat, csokit. :)
jajj és volt egy nagyon nagyon finom dobostortám is. nyammm. ^^
november 7, vasárnap: HIVATALOSAN IS BETÖLTÖTTEM A HUSZADIK ÉLETÉVEMET. :D egésznap Balázskával voltam <3 meg persze anyuval. délután hazakísértem Balázst, és odajött Tóti meg Reb a barátnőjével és felköszöntöttek ^^ kaptam tőlük egy nagyon jó könyvet, már elolvastam vagy 150 oldalt. :) aztán Tóti Balázs meg én beültünk az arizónába ittunk egy kis söritalt. :) és 9-re jöttem haza anyuhoz. vagyis 20:45-re, mert akkor születtem meg percre pontosan. :D nagyon szép és jó hétvége volt, örök emlék. :)
hétfő-kedd (8-9) kimaradt
november 10, szerda: kibaszottul fájt a fejem. kész lett a szemüvegem, érte mentem este 6-ra. hazajöttem és aludtam.
november 11: BALÁZS ÉS ÉN 29 HÓNAPOSAK lettünk. <3 ami csak annyit jelent, hogy jövőhónapban 30, azaz 2 és fél év. <3
november 12, péntek: REB 20 éves. :D boldog születésnapot. estére lementem a próbaterembe, nem volt valami nagy próba, Tótiék hazahoztak minket a krájzlerrel. :)
november 13, szombat: egésznap Balázzsal, aztán este megint próba, vicces videókat néztünk és gyakoroltak a mai stúdiózásra.

hmm elértünk a mai naphoz. :) nem volt túl jó, mert Balázs már 09:30-kor elment Danival, mert 10-re kellett menniük a stúdióba demózni. egész nap untam a fejem, Balázst nem tudtam elérni- ki volt kapcsolva. este 7-kor csörgött, hogy akkor végeztek és megy haza mert fáradt. hm alig várom a holnap délutánt. na meg a pénteket. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése