2010. március 5., péntek

sistereurope.

hátigen.
végre péntek.
suli után egyből le a próbaterembe. lent volt Pisti is gitározgatni. 
nekem eszembe jutott egy foo fighters szám (sister europe.) én ezt még régebben meg is tanultam dobolni, (nem mintha olyan bonyolult lenne.) egész nap ez járt a fejemben..de csak ez.
próbaterem után harmincas busz, nagyállónál leszállás, Pisti ment tovább haza a tóciba, B. meg eljött velem a városba megnézni pár dolgot. Aztán hazamentünk hozzájuk, ott voltunk egy darabig. :D Aztán elszakadt a nadrágom. (ennek már nem örültem igazán.) Aztán elindultunk bevásárolni a müllerbe. (az ozmáni müllerbe, ami hozzánk van közelebb) vettünk sacának szülinapi ajándékot, nekem púdert és fizetés előtt parfümöket szagolgattunk. odajött a csaj hozzánk, hogy segítsen e. tudjátok az a munkaerő aki segít eldönteni, hogy melyik árut válaszd. a lényeg az, hogy könnyebb legyen a buxa távozás után. :D egyébként értette a dolgát. Balázs persze elkezdte beforgatni. annyi értelme volt, hogy találtunk egy kibaszott jó parfümöt, ami mindkettőnknek nagyon tetszik, és imádni fogom rajta. valamikor megkapja tőlem. ^^ A csaj természetesen rá volt kattanva Bazsra, ki nem? :D ott szagolgatta 2 percenként a csuklóját, azt állítva, hogy az illat egyfolytában változik. eközben ki lett tárgyalva, hogy a drágám zenész, és énekes-gitáros az Uprising nevezetű grunge beütésű zenekarban. a csaj elköszönéskor hihetően remélte, hogy fog még hallani a zenében elért sikereiről. naggyon ikszdé. hazafele a buszmegállóban azon flesseltünk Balázzsal, hogy vajon fog-e neki integetni az autójából... nem integetett.
csak elhajtott mellettünk háromszor. :D
nem volt kedvünk a szélben hazagyalogolni hozzám, szal negyvennégyes aztán tizennyolcipszi és estére haza is értünk. tévéztünk, beszélgettünk, és igen hamar elaludtunk. megbeszéltük, hogy most korán fekszünk le, hogy ki tudjuk pihenni magunkat. el is aludtunk elég korán (11 körül) és fel is keltünk elég korán :D (10 körül).
jó nap volt.

1 megjegyzés:

  1. na ilyeket iyleket :Djójó hosszú íráásokat kérek :D:D de örülök neki h jó napod volt :)

    VálaszTörlés