2010. szeptember 18., szombat

bizonytalanság.


Először is, BOLDOG SZÜLINAPOT ANETT!!! <3

aztán, az agonizálás:
vannak dolgok, amiket csinálok és nem tudom megmagyarázni, hogy miért. ezek a dolgok rossz hatással vannak rám, de mégis csinálom. nem élvezem, mégis csinálom. nem tölt el semmilyen jó érzéssel mégis csinálom. nem tesz boldoggá. sőt. vannak pillanatok, amikor teljesen elkeserít, vagy felidegesít vagy elbizonytalanít... az eredmény mindig negatív.
nyáron egyátalán nem kellett ezeket tapasztalnom, de akkorsem magam miatt. ez számomra megmagyarázhatatlan és annyira idegesítő... saját magammal baszok ki szándékosan. utána meg kattogok meg forgok és persze mesterfokon kombinálok.
vannak dolgok, amikről jobb ha nem tud az ember. bár én se akarnék róluk tudni semmit...
- - -
ezzel ellentétben idegesít más is. vannak olyan dolgok, amiket kötelezően meg kellene csinálnom, de mégsem csinálom meg. vagy halogatom. és ez is pontosan ugyanolyan rossz hatással van rám. ha tudom, hogy kikészít a dolog ha nem csinálom meg, akkor miért nem csinálom meg? mindig úgy vagyok, hogy tanulok a hibáimból és következőleg máshogy cselekszem. igen? hát nem. mindig beleesek ugyanazokba a hibákba. úgy tűnik ezek a hibáim integráltak és nem tudok kitérni előlük. és szenvednem kell...
- - -
szeptember 17:
végülis csak elmentünk Balázzsal moziba tegnap, a Step Up 3D-t néztük meg. nekem nagyon tetszett, imádom a táncikálós filmeket, főleg a step up-ot. nekem is és balázsnak is ez volt az első 3D-s film amit láttunk, és kurvára bejött mindkettőnknek.
sajnos még mindig beteg vagyok. :/ remélem hétfőre javul a helyzet.

- - -
a post elején belinkelt szám elképesztően jó. teljesen tükrözi a hangulatomat mostanában.

ja és a nap kérdése:
kombináljak vagy ne kombináljak?  

vajon van-e rá okom?
?
?
?
?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése