2010. április 12., hétfő

blacknights.

ez a nap iszonyat lassan telt el és iszonyat rossz volt. alig vártam már a 3 órát, hogy húzhassak a francba....
egész nap szar kedvem volt, de amikor 15:20-kor leszálltam a csonka templomnál, hogy végre megölelhessem a drágámat, hirtelen minden rossz érzésem eltűnt és csak mosolyogni voltam képes.
odamentem hozzá, megpusziltam és rögtön a karjaim közé zártam. annyira szeretem...
elindultunk a mezonba, és sikeresen meg is vettük a jegyeket a pénteki koncertre. már alig várom, hogy ott legyünk.
miután megvettük a jegyeket hazajöttünk hozzám, és pihiztünk. vagyis én pihiztem, míg ő gitárgyakorlatokat írt be guitar pro-ba egy csajnak, de aztán ő is odafeküdt mellém, és... annál jobb nincs amikor szorosan hozzádbújik valaki, és érzed a meleg érintését mindenhol a testeden...uhh... elvarázsol minden mozdulatával.
mindenki máshogy éli meg a szerelmet. mi még mindig lángolunk egymás iránt, és sajnos csak az elégítené ki a vágyainkat, ha együtt lakhatnánk végre, és minden nap együtt legyünk délután, együtt tévézzünk, együtt tanuljunk, együtt feküdjünk, együtt keljünk, együtt takarítsunk, együtt főzzünk..egyszóval mindent együtt. mindentmindent.
szeretem órákig nézni, ahogyan alszik, és szeretek úgy ébredni, hogy ő mellettem van és vigyáz rám. szeretek arra ébredni, hogy cirógatja a hátam... szeretem órákig nézni, ahogy gitározik. szeretem hallgatni zeneírás közben.. szeretem az édes kis dalokat, amiket nekem improvizál. és szeretem, hogy ennyire szeret. és örülök, hogy én is ennyire szeretem és hogy van lehetőségünk együtt lenni. annyi mindent megoldottunk együtt, annyi mindent átvészeltünk már, és annyi mindent éltünk meg együtt. ha a legtöbb dolgot egyedül éltem volna meg, nem is lenne ennyire emlékezetes. ezek éppen azért ennyire fontosak, mert megoszthatod valakivel. egy emberrel, akit szeretsz, aki szeret és az életedet is rábíznád. itt már nincsenek titkok, nincsenek legbenső rejtegetett megnemértett személyiségek. egymás nyitott könyvei vagyunk, mindketten titkosírással és csak egymást tudjuk megfejteni. imádom, hogy az életem része. vagyis az életemnek azt a részét imádom, ami Ő. 
- - -
várlak péntek. nagyonjólesz.

2 megjegyzés:

  1. ez itt a helyes megfejtőőők.. kora.
    Péntek koncert.-:)

    VálaszTörlés
  2. :) igen...már nagyon nagyon várom.
    szeretlek nyuff. ^^

    VálaszTörlés