2010. május 13., csütörtök

migrén.

--- migrén. ---
 
 ------
fárasztó nap, és rettenetes migrén. már megint.
új SZIG... borzalmas. :D
éééééés anyuci megvette nekem a HEGYALJA BÉRLETEMET!!! annyira örülök.
befizettem a csekkeket, elintéztem a dolgokat, és a kemény 60000 hufból maradt a zsebemben 6000 huf. szép.
jah és ma vettem végre luxort hihi. : ) ^^ meg egy sorsjegyet is és nyertem 200 forintot. én vagyok a szerencse lánya. a luxorral is tuti nyerek majd. :D:D:D
végre holnap péntek, és még mindig boldog vagyok, egyfolytában, az egész heti szarságok mellett is. várom már a holnapot. várom a nyarat. :)
--- --- ---
zene szól a fejben. néha annyira vágyom dolgokra. 
..
egyszer arra, hogy lefeküdjek a térdig érő fűbe és csak nézzem a gyönyörű kék eget és formákat lássak a fehér felhőkben... (head in the clouds.)
egyszer arra, hogy ordítson a zene, dübögjön a mellkasomban a basszus és hömpölyöjön a tízezres tömeg ritmusra ugrálva és én mindennek a közepén önfeledten sodródjak az árral... (go with the flow.)
egyszer arra, hogy egy ellenállhatatlan pillanatban a mélységbe vessem magam minden felelősség nélkül, csak ugrás a végtelenségbe. nem érdekel mi lesz a vége, csak a repülés... (go to infinity.)
egyszer arra, hogy ússzak a tengerben, miközben megy le a nap. nem egyedül. mikor már addig úszunk, hogy úgy tűnik csak a miénk a világ és nincs senki más, meg kell állni egy pillanatra. csak lebegni a végtelen víztükrön, és az a puha száj találkozik az enyémmel... együtt mozog velem, amíg világ a világ. (csókolj jól és nyald ki a szívem.)
egyszer arra, hogy ott álljak a Colorado folyó fölött, és csak gyönyörködnék naphosszat a Grand Canyon-ban... reggeltől estig... megnézném milyen csodálatos a reggeli első fénysugárnál, aztán pedig végignézném hogy nyugszik le a nap valahol messze... kiülnék a legmeredekebb sziklára. attól sem félnék, hogy lezuhanok... 
aztán másnap alulról szemlélnék mindent. úsznék a Coloradoban, csónakba ülnék és elereszteném a széllel az összes bánatom... (feel the sunset in your heart.)
egyszer arra, hogy üljek egy óriási fekete zongora mögött és játsszak... csodálatosan és lehengerlően. eljátszanám rajta az életem minden percét... (music plays in the head.)
egyszer arra, hogy egy aranyszínű mezőn sétáljak gyönyörű napsütésben... és amikor elérem a fa árnyékát, Te ott ülsz alatta, és rám vársz... (love you 'til the eternity.)
--- ---
néha annyira vágyom dolgokra... zene szól a fejben.

go to infinity.

--- --- ---
 grand canyon.
Colorado.
- - -
elysium. ^^


2 megjegyzés: